noiembrie 12

Coaching-ul si „elita”

0  comments

Povestind si discutand de ceva vreme despre ceea ce fac am tot fost intrebata daca si cum se potriveste coaching-ul cu „problemele” fiecaruia. Eu afirmam sus si tare ca merge, se obtin rezultate, se vede imediat schimbarea, fiindca antrenament si performanta ne dorim cu totii – pornind de la a stii cum sa fim mai eficienti in viata de zi cu zi pana la  intelegerea spiritualitatii si a Sinelui.

Cu toate cele ce le spuneam, explicam, demonstram cu exemple chiar in timpul discutiei sau povesteam succesele altora, unii continuau sa fie reticenti.

M-am apucat sa ii intreb si sa aflu care este credinta din spatele acelei reticente… mi se spune, sub o forma sau alta: „Coaching-ul e pentru elite!”.

Bun asa! Deci e doar pentru „premianti”

Zau?! Asa o fi, dar eu zic ca si melcul Turbo a ajuns falfaind cu ochii dincolo de linia de Finish pentru ca a stiut ce vrea si a facut totul pentru visul sau.

Da! Coaching-ul nu este pentru toata lumea! Coaching-ul se potriveste doar celor care depasesc sintagma „nu exista rezolvare pentru asta” sau „las-o ca merge-asa”, „rau cu rau, dar mai rau fara rau”…

Chiar nu au ce cauta la coaching cei care se complac in relatii sortite esecului sau in joburi in care sunt umiliti chiar ca manageri si ajung sa nu mai aiba familii si viata.

Nu, nu este pentru „unicatii” care au cea mai grava problema de pe fata pamantului, pentru care nu s-a nascut inca inventatorul solutiei, iar brandul lor personal este insasi durerea.

Da, din punctul asta de vedere, coaching-ul este pentru elite!

Este doar pentru oamenii care stiu ce vor, indiferent de functiile sau banii pe care ii au, pentru cei care accepta durerile schimbarii cu orice pret.

Este doar pentru cei care spun gata! si pornesc imediat la drum, convinsi ca vor reusi sa creeze ceea ce doar au visat candva!

Ne intalnim pe drumul spre victorie 🙂

Cu drag,

Luiza


Tags


You may also like

Momente

Momente

De la Craciun la Anul Nou

De la Craciun la Anul Nou

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350