DE CE?

Bun venit pe site ul meu. Sunt fondatoarea unei firme de training, coaching si consultanta – UP 2U – si cred cu tarie ca depinde doar de tine sa iti traiesti viata la care visezi. Poti ajunge atat de sus cat iti dai voie sa mergi cu imaginatia si cu actiunea. Universul nu raspunde la ceea ce gandesti, ci te pune fata in fata cu urmarea actiunilor pe care le faci.

CINE?

De 5 ani sunt coach si trainer si lucrez cu si pentru oamenii care isi doresc schimbare si rezultate sustenabile, atat in viata privata, cat si in mediul profesional.

 

Ceea ce sunt si fac astazi am cladit in cursul anilor de munca – de la opinca la vladica in cateva corporatii: am inteles de ce este nevoie de structura si reguli; am descoperit cum poti sa ai libertate si sa fii creativ pe baza acestei structuri; am aflat ca oamenii sunt cea mai pretioasa resursa si ca ascultandu-i pot invata cu adevarat atat despre ei cat si despre mine; si am invatat sa pretuiesc timpul prin a trai “acum”, in moment.

Imi place actiunea si nu am dat nicicand inapoi de la o provocare. Sunt o fire curioasa si mereu ma intreb “cum ar fi daca”… Nu imi place sa gatesc; mi se pare timp pierdut si prefer sa fac orice altceva. Caut frumosul si bunul in orice context. Imi place sa aflu despre oameni: ce fac, ce ii preocupa, de ce sunt inerti cand au totul la indemana si cum fac altii lucruri minunate din nimic. Imi place sa ma uit la natura si sa invat de la ea. Imi las ochii sa se scufunde in albastrul cerului si ma intreb mereu de unde venim si incotro mergem. Cum sa facem sa avem drumul mai lin si sa ne bucuram de moment, sa simplificam viata pe care o traim.

CU CINE?

Ai de toate si vrei mai mult. Stii ca poti, dar ai pierdut pe drum pofta de a face. Poate tocmai ai schimbat destinatia (un nou job, o pozitie de management, un start-up, un copil) si ai nevoie de cineva alaturi, cu care sa parcurgi inceputul noului drum. Rezonez cu dorinta ta de a influenta din pasiune, de a comunica din inima, de a avea vizibilitate prin ceea ce faci si ii inspira pe altii. Cateodata te ascunzi in vina, rusine si neputinta; amani si iti spui ca “e greu” sau “nu se poate”; sau chiar incerci sa controlezi totul si sa fii “omul bun la toate” pentru cei din jur. Dar cand iti dai seama ca ai uitat de tine trebuie sa te opresti, sa te intorci catre tine si sa creezi cea mai buna varianta a ta.

CUM?

Eu contribui cu tehnici si instrumente – coaching, NLP, project management, mentorat, training, la care adaug un cadru de siguranta si confidentialitate, optimism si voie buna, provocare si intuitie. Tu trebuie sa aduci implicare, deschidere si incredere, motivare si chef de treaba, sinceritate sa recunosti cand simti ca e prea mult, sau prea putin; libertatea sa plangi si/sau sa razi exact asa cum iti vine pe moment. Alte ingrediente necesare succesului: timp, energie si bani, alocate cu responsabilitate si o doza mare de asumare.